Niszi

Mindenki vágya, hogy idős napjaiban, szép környezetben, kényelemben és megbízható gondoskodás mellett éljen. Ennek lehetőségét teremtettük meg Dunaföldváron a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Napsugár Idősek Otthona, melynek fenntartója a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület.

Intézményünk kiemelkedő szakmai színvonalú szociális- és egészségügyi létesítmény, amely családias légkörben, nagy körültekintéssel és szakértelemmel ápolja és gondozza lakóit.

Az otthon Dunaföldvár város központjától 4 km-re Budapest irányában helyezkedik el, Budapesttől 90 km-re délre a Duna jobb partján fekszik, szinte az ország közepén.

Az engedélyezett
férőhelyek száma 92 fő.

Az intézmény megközelítése személygépkocsival, tömegközlekedéssel gyors és egyszerű.


Ellátási területünk
az ország egészére
kiterjed.

Az épület 4 szintes, az emeleteken 1-2-3 férőhelyes apartmanok találhatók, előszobával, fürdőszobával, gardróbbal. A lakások átlag alapterülete 25 m².

A beköltöző saját bútorzatával rendezheti be a lakóteret, de szükség esetén bútort is biztosítunk.

Virágok

A ház építése, belső kialakítása során legfontosabb szempont az volt, hogy megfeleljen a bentlakók életkori sajátosságainak. A széles folyósok, a beépített kapaszkodók, az akadálymentes környezet is ezt segíti elő.

A belső udvar a pihenést, kikapcsolódást szolgálja, melyet fák, bokrok, padok tesznek hangulatossá.

Éttermünk barátságos a lakók kulturált étkezését teszi lehetővé. Az intézmény nyitott, így a lakók szabadon kijárhatnak. Látogatót a hét minden napján fogadhatnak. Az intézmény belső rendjét házirend tartalmazza.